Nature Clean Up Experience

In team je gezondheid verbeteren en de omgeving schoner maken? In onderstaande teambuildings staat een gezonde en schone toekomst centraal, kan ieder een steentje bijdragen en zijn / haar conditie bevorderen!

Plogging¬†wordt ook wel ‚Äúeco-joggen‚ÄĚ genoemd. Samen bewegen werkt inspirerend, zeker als het de openbare ruimte ten goede komt. Het is heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een sterke vuilniszak, handschoenen en een paar stevige loopschoenen! Het doel van de activiteit is om een leuke¬†jogsessie¬†te combineren met¬†het rapen van afval. In combinatie met een leuke sfeer en goede loopmuziek is dit het ideale teammoment. Daarnaast worden bewoners misschien ook wel ge√Įnspireerd?¬†Deze actie is perfect te combineren met onze teambuilding ‚ÄúTeam Trail‚ÄĚ.

Plalking Voor de natuurliefhebbers, gezelligheidswandelaars en fervente wandelaars kan de plalking-actie het perfecte teammoment zijn! Dit is de ideale combinatie tussen een fijne wandeling en afval rapen. Wandelen is een gezellige activiteit om in groep te doen. Hierdoor versterkt het sociaal contact en je kan de natuur een handje helpen. Graag stellen we met jou een route op die jou en jouw team dankbaar zal zijn! Deze activiteit kan eventueel gecombineerd worden met andere activiteiten in Kortrijk.

Interesse? Contacteer ons

Afbeelding
Afbeelding

River Clean-Up Wil jij samen met jouw team voorkomen dat het afval onze oceanen bereikt? Ga dan met je team op kajaktocht en ontdek hoe jullie als team kunnen samenwerken om bij te dragen aan gezonde rivieren. Een gemotiveerde groep op het water kan veel betekenen!

Verken met jouw team de Kortrijkse Leie en maak ondertussen een ontspannende en waardevolle uitstap.

Ook zin in een inspirerende loop-, wandel- of kajaksessie? Zin om met jouw team de handen uit de mouwen te steken?

Afbeelding