Heerlijk eten, chocolade en bier

Heel Vlaanderen draagt zijn culinaire hotspots en klassiekers als chocolade en bier hoog in het vaandel.

Als Meet in Kortrijk Convention Bureau dat vanuit de stad werkt, stellen we objectief de meest geschikte restaurants en cateraars voor en zetten die in een willekeurige volgorde op een rijtje. We selecteren deze op basis van uw belangrijkste criteria, budget en eventuele gevoeligheden.

Tijdens een prospectiedag lichten we alle troeven graag persoonlijk toe. Vooraf maken we een afspraak bij je favoriete culinaire spots zodat de inspectietrip heel efficiënt kan verlopen.

Heel wat vergader- en congreslocaties beschikken over mogelijkheid om daar koffiebreaks of lunches te organiseren. Sommige zijn ook the place to be voor een uniek (gala)diner.

De meeste restaurants bevinden zich op wandelafstand (maximum 10 minuten) van de belangrijkste hotels in de stad.

Nergens is die fierheid zo terecht als in Kortrijk.

De creativiteit van de Kortrijkzanen uit zich niet alleen in cultuur, design en architectuur maar ook in gastronomie. Getuige daarvan de vele restaurants met een excellente Gault & Millau notering. Fijnproevers en levensgenieters zijn in Kortrijk aan het juiste adres.

Heerlijke gourmetburgers, sterrenzaken, trendy cocktailbars en gezellige bruine kroegen. Je vindt het allemaal terug op wandelafstand in deze creatieve stad aan de Leie, ideaal na een meeting of congresdag.

Qua congressen en events herbergen we tal van ervaren cateraars die al je culinaire wensen vervullen.

Contacteer ons

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Een selectie uit onze fine dining places, cateraars en culinaire ervaringen: