Incentives en Teambuilding

Incentives en Teambuilding

De boog kan niet altijd gespannen staan

Kortrijk, creatieve stad aan de Leie, heeft heel wat in huis voor een originele incentive en teambuilding.

Naast het pure congres- of seminariegedeelte is een ontspanningsactiviteit of sociaal programma altijd een leuke bonus voor de deelnemers.

Het brede vrijetijdsaanbod is een van de troeven van onze stad.

Daarenboven zijn er heel wat professionele aanbieders actief in Kortrijk die voor zakelijke groepen en bedrijven, net dat tikkeltje meer creativiteit en beleving bieden.

Alle activiteiten die we aanbieden worden continu onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat en brengen je met de geschikte professional in contact.

Afbeelding

Kijk je uit naar een workshop voor je volgend teamevent?

Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken, je beste beentje voor te zetten of je smaakpapillen aan het werk te zetten?

Dan zijn de workshops doe-tips zeker jouw ding!

Liever kijken hoe collega's topbedrijven in Kortrijk schitteren? Zin om jezelf en de collega's culinair te verbazen? Trek op bedrijfsbezoek.

Teambuilding :klassiek, verrassend, extreem, online, relax, games ...

Teambuilding is essentieel om de sterktes van mensen met wie we dagdagelijks werken of in contact staan, te begrijpen. Wij geloven dat mensen tot meer in staat zijn dan ze soms durven denken en dat ze productiever zijn wanneer ze samenwerken met anderen.

De leveranciers waar Meet in Kortrijk Convention Bureau mee samenwerkt streven er naar om echt te gaan werken met jullie team en een blijvende impact te bewerkstelligen. In die optiek spreken de meesten liever van "Team Development" dan Teambuilding.

Om het zoeken naar de geschikte activiteit(en) wat te vergemakkelijken deelden wij onze formats op in enkele categorieën. Neem een kijkje hieronder:

Kortrijk ontdekken met gidsen, vertellers en streekverkenners

GidsenPlus is een vereniging van enthousiaste gidsen, vertellers en streekverkenners. Zij delen graag hun passie voor Kortrijk en de Leiestreek en putten hiervoor uit onze rijke geschiedenis en bruisende actualiteit met een open blik op de toekomst.

Benieuwd naar wat Kortrijk anders maakt dan andere steden?

Dan ben je aan het goede adres bij de Gidsenkring Kortrijk.

Gidsenkring Kortrijk laat je kennis maken met een erg interessant en boeiend cultuuraanbod in Kortrijk en zijn ruime regio. Dat doen we aan de hand van interessante rondleidingen voor een breed publiek: iedereen die interesse heeft in plaatselijke geschiedenis en cultuur.

Alle gidsbeurten mogelijk in Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans.

Meet in Kortrijk Convention Bureau brengt je in contact met de gids die jouw interesse, profiel of kennis kan aanvullen.