Kampeerautoterrein Broeltorens

Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is een volledig uitgerust kampeerautoterrein met 8 ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen. Ze kunnen er ook hun afval(water) kwijt. Het kampeerautoterrein Broeltorens is ideaal gelegen: op een boogscheut van het historische en commerciële hart én met zicht op de Broeltorens. Geen enkele andere Vlaamse stad biedt accommodatie zo dicht bij het centrum aan. Tegelijkertijd kampeer je ook vlak bij de vernieuwde Leieboorden, die een ideale fiets- en wandelpromenade zijn.

Ligging

Dit kampeerautoterrein ligt op Parking Broeltorens op het Buda-eiland. Volg het parkeergeleidingssysteem vanaf alle invalswegen naar het centrum van Kortrijk en dit richting Parking Broeltorens via de Ijzerkaai. Voor meer info, zie Parko

Het infopunt Visit Kortrijk ligt op wandelafstand (Begijnhofstraat 2) en daar kan je 7 dagen op 7 alle mogelijke toeristische informatie over Kortrijk en de regio Leiestreek krijgen. Er is gratis Wi-Fi in het onthaalkantoor van Visit Kortrijk. 

Vanaf de parking is er toeristische voetgangerssignalisatie naar alle bezienswaardigheden, inclusief een bord met een duidelijk stadsplan.

Afbeelding
Parking camper Broel

Afbeelding
Parking camper Broel

 

Tarieven camperparking

  • 1e tot 3e dag: € 15/dag
  • Vanaf 4e dag: € 20/dag

In deze prijs is water en elektriciteit inbegrepen. Ook bij het enkel nemen van water dient er altijd een ticket genomen te worden.    

Openingstijden

Het kampeerautoterrein Kortrijk is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur geopend.

Plaatsbespreking is niet mogelijk. Indien het kampeerautoterrein volzet is, kan er uitgeweken worden naar de 2 plaatsen op het Lagaeplein in Heule of de 8 plaatsen op het kampeerautoterrein De Mol in de Stasegemsesteenweg 21 in Harelbeke.