Kinderen in het winkelwandelgebied

Kortrijk met het gezin

Klaar voor een onvergetelijk gezinsavontuur in Kortrijk? Hier ontdek je de talloze mogelijkheden om quality time door te brengen met je gezin, terwijl je geniet van de prachtige omgeving en leuke activiteiten in onze bruisende stad.

Wandelen en fietsen met het gezin

Voor de avontuurlijke gezinnen is er niets beter dan samen te gaan wandelen of fietsen in de omgeving van Kortrijk. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling of een spannende fietstocht, er zijn routes en paden voor elk niveau, zodat het hele gezin kan deelnemen en plezier kan hebben.

Kortrijk als speelterrein

Voor de sportieve gezinnen biedt Kortrijk ook een scala aan outdoor activiteiten. Van minigolfen in het Astridpark en zwemmen in één van de LAGO zwembaden, tot suppen op de Leie. Er is voor elk wat wils. 

Ook regen deert de pret niet. Kortrijk biedt een breed scala aan indoor sportfaciliteiten. Van bowlingbanen tot trampolineparken en karting, er is altijd wel iets te vinden dat het hele gezin enthousiast maakt. Geniet van een dag vol plezier en spelletjes, waarbij lachen en samen zijn centraal staan.

Cultuur opsnuiven

Doe je het liever wat rustiger aan? Breng met het hele gezin een bezoek aan Texture. Je vindt er fijne activiteiten voor jong én oud. 

Een bezoek aan de immersieve beleving1302 of een film meepikken in onze stadsbioscoop behoren ook tot de mogelijkheden. 

Gezinsvriendelijke horecazaken

Na al het verkennen, spelen en genieten in de stad is het tijd voor een verkwikkende pauze. Dat kan in een van onze kindvriendelijke horecazaken. Ontdek hier wat ze in de aanbieding hebben.