Kortrijkse topcateraars MICE

De creativiteit van de Kortrijkzanen uit zich niet alleen in cultuur, design en architectuur maar ook in gastronomie. Getuige daarvan de vele restaurants met een excellente Gault & Millau notering. Fijnproevers en levensgenieters zijn in Kortrijk aan het juiste adres

Meet in Kortrijk werkt reeds jaren samen professionele cateraars, allen erg ervaren in de belangrijkste micevenues. Zij voorzien heerlijke catering voor jouw bedrijfsevent of congres. Dit zowel voor een discrete zakenlunch in besloten kring tot een walking dinner voor een grote groep genodigden.

Van ontbijt tot en met galadiner kunnen de Kortrijkse cateraars je culinair verwennen, volgens elk budget. We  bespreken graag jouw wensen en bezorgen je de contactgegevens van de aangewezen partners. Zij sturen per kerende een culinair voorstel op maat.

Contacteer ons

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Seminar catering

Voor jouw vergaderingen hebben we een waaier aan voorstellen en oplossingen, van ontvangst met koffie en gebak tot en met de netwerkreceptie achteraf.

Fair catering

Tijdens beurzen kan voor aangepaste catering op jouw beursstand gezorgd worden. Je wenst meer? Contacteer ons dan, want ook een receptie aan jouw beursstand, of zelfs een gastronomische maaltijd hoort tot de mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding