Meer dan 1500 bedden

Kortrijk heeft volop overnachtingsmogelijkheden in 3* en 4* hotels in het historische centrum of net daarbuiten. Binnenkort opent het luxehotel Cobergher met 5* ambities in onze binnenstad. Onze stad is tevens fier om over de mooiste jeugdherberg van Vlaanderen te beschikken.

Als Meet in Kortrijk Convention Bureau dat vanuit de stad werkt, stellen we objectief de meest geschikte hotels voor en zetten die in een willekeurige volgorde op een rijtje. We selecteren deze op basis van je belangrijkste criteria, budget en eventuele gevoeligheden.

Tijdens een prospectiedag lichten we alle troeven graag persoonlijk toe. Vooraf maken we een afspraak bij jouw favoriete hotels zodat de inspectietrip heel efficiënt kan verlopen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gratis hotelnacht

Kom je prospecteren voor een meerdaags event of congres? Dan bieden we jou graag een gratis hotelnacht aan.

Heel wat hotels bevinden zich op wandelafstand (maximum 10 minuten) van de belangrijkste meetinglocaties in de stad. Kortrijk Xpo ligt iets verder weg, maar bereik je met de auto of bus in enkele minuten.

Fietsen kan natuurlijk ook. Er zijn voldoende aangepaste logeermogelijkheden voor fietsers.

Laten we kennismaken! Bel of mail ons

Betaalbaar en comfortabel overnachten

Ontspannen en goed uitgerust je congres of meeting starten? Dit kan zeker in Kortrijk.

Geen stress door files of een lawaaierige omgeving. Alle hotels, b&b's en vakantiewoningen zijn op en top professionals die aan heel wat wensen voldoen van de ervaren MICE klant.

De overnachtingsmogelijkheden in Kortrijk zijn heel divers. Van luxueuze hotels in het stadscentrum tot idyllische b&b's op het platteland. Laat je verwennen tijdens je businesstrip naar Kortrijk en kies voor de accommodatie die bij jou past. 

Bel of mail het Meet in Kortrijk Convention Bureau