Tom Linster

Scott Kelby's Worldwide Photowalk

De Worldwide Photo Walk verzamelt fotografen en enthousiastelingen van over de hele wereld op de leukste plekken om de mooiste foto's te nemen van idyllische plekken en trendy hotspots. 

Op zaterdag 7 oktober 2023 kunnen fotografen hun hart ophalen op de mooiste plaatsen ter wereld. Alleen al in Europa gaan die dag 42 photowalks door. Eén van de leadwalkers, een vrijwilliger met een passie voor fotografie, brengt je boven op de Sint-Maartenstoren. 

Deze wordt van 7u tot 10u 's morgens uitzonderlijk opengesteld voor een sessie ochtendfotografie. Een ideale kans om een blik op de ontwakende stad vast te leggen.

De Sint-Maartenstoren telt maar liefst 246 treden, maar het is absoluut de moeite waard om de beklimming te maken! Eenmaal boven word je getrakteerd op een prachtig panorama waarbij je niet enkel Kortrijk, maar ook haar deelgemeenten kan bewonderen. 

Goed om te weten: de Photo Walk is niet zomaar een losstaand evenement. Aan elke deelnemer wordt een donatie gevraagd, van gelijk welk bedrag. De inkomsten worden geschonken aan 'The Springs of Hope Kenya Orphanage'. Dit is een organisatie die instaat voor het voeden, opvangen, opleiden en motiveren van jonge weeskinderen zodat zij een succesvol leven kunnen leiden dat niet enkel draait rond overleven.

Praktische informatie

Datum: 7 oktober 2023

Tijdstip: 7u - 10u

Locatie: afspraak aan de ingang  van de Sint-Maartenskerk

Let op: inschrijven is verplicht via deze link. Maximaal 50 deelnemers toegelaten.

Meer info

Afbeelding
Tom Linster