Campagnebeeld van Talloor

Talloor

Wat is het favoriete gerecht van topmuzikanten als Ed Sheeran, John Lennon, Whitney Houston, Amy Winehouse en Bob Marley? 4 chefs van Kortrijkse trendy zaken gaan hiermee aan de slag en presenteren je hun interpretatie op deze eerste editie van het culinaire festival Talloor. Doen mee: Marie Pieters (Pauline), Thijs Gelaude (Cotton Kitchen), Charlotte Vanfleteren (Parazaar) en Maryam Marvani (Spicy Lemon). Er is telkens een vegetarisch alternatief voorzien. 

Tickets kosten € 40. Hiervoor krijg je een signature Talloor cocktail bij aankomst in samenwerking met Nude, 4 verrassende en heerlijke gerechten en een gezellige, muzikale namiddag in één van Kortrijks mooiste plekjes.

Ook kinderen worden niet vergeten. Eerst zijn er pizza's van Boit Pizza, klaargemaakt in houtgestookte Vonken-ovens. Na de pizza worden ze getrakteerd op heerlijke ijsjes van Crèmeux. Tussendoor kunnen ze naar hartenlust ravotten op het domein van Bolwerk. 

Na het eten blijven we in de muzikale sfeer, want dan treedt een coverband op die muziek zal brengen van de bekende internationale artiesten die de line-up sieren. Vervolgens neemt een DJ het over.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 16 juni 2024
  • Tijdstip: van 11u tot 22u
  • Keuken: open van 12u tot 14u30
  • Locatie: Bolwerk, Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk
  • Prijs: volwassenen € 40 - kinderen (< 12 jaar) € 15

Vragen? Neem contact op met citymarketing@kortrijk.be.

Filmbestand