Winter in Kortrijk

Winter in Kortrijk

Kerstmarktjes, winterterrasjes, concertjes, koopzondagen, vertier voor jong en oud ... Alle ingrediënten zijn aanwezig om er van 7 december 2023 tot en met 7 januari 2024 een sfeervolle en gezellige Winter in Kortrijk van te maken. Je ontdekt hier alvast de grootste blikvangers en het volledige programma. 

Niet te missen

Kom je deze winter naar Kortrijk? Dan mag je deze toppers zeker niet missen. Ga overdag gezellig shoppen en breng 's avonds een bezoekje aan de kerstmarkt. Voor wie het al wat actiever mag zijn, is er de winterfoor. Plezier gegarandeerd!

Evenementen

Winter in Kortrijk, dat betekent veel (hart)verwarmende evenementen in de stadskern en deelgemeenten. Wil je het gezelligste seizoen van het jaar mee openen of afsluiten en tussendoor genieten van de gemoedelijke sfeer? Dan ben je in onze stad aan het juiste adres!

Kortingen en wedstrijden

Draai aan het Kortrijks Rad van Fortuin en maak kans op een mooie prijs.

Heb je een UiTPAS met kortingstarief? Dan kan je vanaf 7 december tot het einde van Winter in Kortrijk maximum 3 jetons aan € 1 per jeton aankopen voor de winterfoor. 

Winterse horecatips

Op zoek naar een plek waar je even kan uitrusten na een koude winterwandeling in de stad?

Ontdek één van onze (verwarmde) winterterrassen. 's Avonds liever niet meer naar huis? Neem zeker contact op met één van onze hotels of B&B's, je vindt zeker nog een warme plek. 

Praktische info

Vuurwerk

Wil je tijdens de feestdagen vuurwerk afsteken? Dat kan in de nachten van 24 op 25 december en van 31 december op 1 januari zonder voorafgaande machtiging. 

Meer over de regels rond vuurwerk lees je hier.