Begijnhofpark - lichtkunstwerk Hersenhelften

Prikkelend Kortrijk

Nieuw!

Ontdek de eerste nieuwe wandelroute die al je zintuigen prikkelt en je op sleeptouw neemt langs talrijke inspirerende plekken. Stilteplekjes laten je even 'ontprikkelen' en zijn ingebouwd als welkome rustmomenten op de tocht. Stops bij plaatselijke horeca voeden dan weer je innerlijke zelf.

Wij hebben allemaal 5 zintuigen: de ogen om te zien, de tong om te proeven, de neus om te ruiken, de oren om te horen en de huid om te voelen. Bij sommigen onder ons werken deze zintuigen heel sterk of net niet. Eén ding is zeker, we worden allemaal geprikkeld.

Laat je leiden door Kortrijk en kijk, proef, ruik, hoor en voel én bovenal, geniet van wat Prikkelend Kortrijk je te bieden heeft.

Een verhaal van jou én voor jou.

 

Nog meer Kortrijkse tips

Kortrijk heeft nog tal van wandelingen in petto, zowel in het centrum als in de deelgemeenten. Sommige zijn al wat avontuurlijker, andere dan weer heel toegankelijk. Check hier het huidig aanbod.

Op zoek naar nog meer info over toegankelijkheid zoals toegankelijk logies, restaurants, parkeren enzovoort? Check dan zeker deze info.

Kortrijk wordt geprikkeld

Bewoners, bezoekers en ook Kortrijkse ondernemers en organisaties prikkelen Kortrijk en jou.

De tijdelijke expo ‘Autisme in beeld’ is inmiddels afgelopen, maar krijgt een vervolg. Bij een aantal ondernemers blijven de werken hangen en enkele nieuwe zaken sluiten aan.

Tijdens de campagne ‘Kleur je KEIvoorAutisme’ werden talloze gekleurde keien verzameld. Deze pareltjes vormen binnenkort een kleurrijk keientapijt. Benieuwd wanneer en waar? Houd zeker onze website en socials in de gaten!

Ontprikkel en geniet van de rust in de stad